내 생일

Daisypath Happy Birthday tickers

그와 사랑에

rahsia

My New Habbit


~ Assalam'mualaikum ~
안녕하세요
&
~ Salam Sejahtera ~
평화

     Hai to youoalls . Dah lama sangat tieyaya tak post kan kan .. sori la . agak sibuk sejak habis belajar ni .. Hari ini tieyaya nak cerita mengenai my new habbit ... Wah , tajuk tak nak kalah tieyaya ni kan .. maaflah yea .. tieyaya memang suka merepek pun kan .. lala .. Sebenarnya tieyaya nak cerita sejak tieyaya balik dari penang (meaning balik shah alam loo) tieyaya selalu sibukkan diri dengan kerja tak ingat sekeliling, sebabnya tieyaya tak nak lah teringat asik rindukan mr.Ops ..

   Sejak balik Shah Alam, macam- macam kerja tieyaya dah buat tapi kejab- kejab je la .. hehe .. Masa mula-mula balik sini (shah alam la) tieyaya apply kerja dekat McDonald Section 18, Shah Alam dekat je dengan rumah tieyaya .. mula kerja sebagai crew je lepas tu tieyaya ada apply jadi manager dapat tapi tieya tak terima plak offer tu .. Kerja tak sampai 3 bulan tieyaya berhenti lari pergi Burger King balik as Assistant Manager.. 

  Kerja at KL memang tak ada life .. balik lewat .. penat sampaikan cara hidup tieya pun berubah .. macam biasa macam dah jadi habbit baru tieyaya kerja tak sampai 3 bulan dah berhenti lagi .. macam-macam benda berlaku masa kerja dekat sana.. terlalu banyak sanggat tekanan perasaan .. but it ok .. i got new job .. 

   Next month i work with my untie in office .. ops, over speak plak .. Hope new job ni tieyaya tak cepat bosan la kan .. The best part is my ex manager Mcdonald offer kerja balik at sana as part time but i tak bagi lagi jawapan ..untuk buat duit tabung tu maybe ok kot ..


Ermm... ok la ... rasanya sampai sini dulu la cerita tieyaya . wahaha . next time i free la n get next time  kita sambung lain ok .

adios de amore


안녕히 가세요

No comments: